MENGENALI DREAMWAY

Jenama yang dipercayai dan dikenali dalam kalangan pengguna Malaysia

HUBUNGI KAMI

MENGENALI DREAMWAY

DREAMWAY PREMIER MARKETING SDN BHD ditubuhkan pada bulan June 2017. Semenjak penubuhannya, Dreamway Premier Marketing Sdn. Bhd akan mengorak langkah dan menjadi jenama yang dipercayai dan dikenali dalam kalangan pengguna Malaysia.
Kami mengakui kelebihan konsep rangkaian yang tidak terhad dan dapat mengembangkan hubungan dasar melalui usaha bersama dan konsisten. Oleh yang demikian, Dreamway Premier Marketing Sdn. Bhd mengeluarkan dengan produk yang berkualiti tinggi dan selamat serta menawarkan pelbagai rangkaian produk hebat seperti penapis air, produk kecantikan, produk keperluan rumah dan tidak ketinggalan siri produk kesihatan yang terbaik dan bermanafaat.
Dengan konsep Syarikat Jualan Langsung yang menjalankan perniagaan secara pemasaran berbilang tingkat. Syarikat percaya Pelan pemasaran Dreamway Premier Marketing Sdn. Bhd yang telus dan adil akan mendapat sambutan di kalangan para usahawan untuk meraih pendapatan lumayan dengan pelbagai produk jualan buatan Malaysia dan luar negara.

Dreamway Premier Marketing Sdn Bhd mempunyai sumber kewangan yang kukuh. Dengan Modal berbayar sebanyak RM2 juta dan dibiayai sepenuhnya oleh syarikat Pandan Utama Sdn Bhd yang telah beroperasi bermula pada tahun 1987 sehingga sekarang dalam bidang perkhidmatan pembersihan persendirian dan korporat. Ini menjadikan syarikat Dreamway Premier Marketing Sdn Bhd begitu kukuh dan bersedia sepenuhnya dalam menjalankan perniagaan global ini.

BUDAYA KITA

Nilai Teras

Real People, Real Work, Real Reward

Misi

Untuk membawa keuntungan, kesihatan dan kebahagiaan kepada lebih ramai orang

Penjenamaan

Integriti Penjenamaan Kualiti, Terbaik dan Mampu Milik

Visi

Membina platform bertaraf dunia untuk meningkatkan peluang kesihatan dan perniagaan

Budaya penjenamaan

DREAMWAY-LIFE, berusaha ke arah kehidupan lengkap yang terbaik

Budaya syarikat adalah daya penggerak sebuah syarikat. Di Dreamway, kami “Buat dan Berkongsi.” Kami sepenuh hati memegang falsafah ini sebagai usaha seumur hidup. Dengan berbuat demikian, kami percaya kami boleh bekerjasama dengan para pelanggan, pekerja dan semua yang lain untuk mewujudkan masyarakat yang lebih baik, lebih harmoni dan berpendapatan tinggi.